MédiaBlog

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

RadioChaos

Média, Politika, Médiapolitika, Káosz

Friss topikok

Counter

free counters

Halgass rádiót!

2009.01.07. 10:00 | ChaosRadio | Szólj hozzá!

Címkék: magyar rádió rejtő jenő rudolf péter kaszás attila garaczi lászló rádiójáték lovas ildikó jordán adél bánsági ildikó

Ahogy írtam, nem könnyű a Magyar Rádió műsorait online megtalálni, viszont nagyon megéri. Divat siratni a hangjátékokat, legutóbb Gálvölgyi János a Klubrádióban panaszkodott, de elmondanám, hogy egyáltalán nincs igazuk a nyavalygóknak. Minden nap 13:04 - 13:30 valamint 20.04 - 20.30 szombaton és vasárnap pedig 20.04 - 22.00 között Rádiószínház van. Ezen a héten előbb Rudolf Péter olvassa fel Rejtő Vesztegzár a Grand Hotelben-jét, esténként Jordán Adél Lovas Ildikó vajdasági író Kijárat az Adriára című művét. Mindkettő hétfőn kezdődött, tizenöt illetve tíz részes lesz. Rudolf Péter nagyon jó, a regény vicces, napközben simán meg lehet hallgatni. Jordán Adél felolvasása kicsit nekem egyhangú, látszik – hehe – hogy a felolvasás nem egyszerű feladat, tervezek is egy postot a hangos könyvekről, de a lényegében itthon teljesen ismeretlen és gyalázatos módon visszhangtalan Kijárat az Adriára nagyon megéri a ráfordított időt. Jó hír, hogy ha valamilyen megmagyarázhatatlan okból inkább tévét nézünk esténként, vagy bulizunk, vagy bőg a gyerek, vagy bombázzák Csömört, akkor sincs nagy baj, mert itt a korábbi műsorok is meghallgathatóak, egy hétig.

 

Látatlanban ajánlom a Csodálatos vadállatokat Garaczi László színművét Kaszás Attilával és Bánsági Ildikóval és aki valamelyiket meghallgatta, írjon nyugodtan kritikát.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radiochaos.blog.hu/api/trackback/id/tr29861704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása